Jump to content
News Ticker
Sign in to follow this  
FusedHelios

How to mine with Awesome Miner?

Recommended Posts

Hey guys, I've got a few pieces of hardware to mine with. My pc has a 1080 and I have a WIP mining rig with a 1070. I also have 3 Antminer S9s. I run awesome miner to make the GPU stuff easier and keep an eye on the S9s. I haven't really figured out how to get Awesome Miner to cooperate with the instructions I found here. I could install Ccminer separately, but then I lose a lot of the benefits of using Awesome Miner. 

In short... Anyone figured this out? I'm not that adept with the software admittedly. 

Side note, can you use an S9 to mine XAYA? I read that bitcoin miners work, but I doubt it applies universally since you're using sha256d.

Share this post


Link to post
Share on other sites

the awesomeminer homepage hold the information you need ?

Quote


Multiple Mining Engines
Awesome Miner has support for multiple mining engines. More than 25 mining engines are supported, including Cgminer, Bfgminer, Sgminer, Ccminer, Bmin er, CastXMR, SRBMiner, XMRig and several Claymore miners.

3


I think you have to edit the settings in awesomeminer where you entered the address. You should see somewhere a dropdown or something else where you can choose the minersoftware, just choose ccminer and enter username with password -->

Quote

set __cookie__ as username and everything after "__cookie__:76sdfg5687sdf6g875sdg875s8d...." as password.

1


If this doesn´t work you have to edit your xayad(daemon).bat like I described in my other thread  -->Tutorial: XAYA-Mining with one Wallet via LAN

EDIT: about the s9 I don´t know how to mine solo Oo but I think if a pool enable merged-mining with xaya you can mine there

Edited by casp0or

Share this post


Link to post
Share on other sites

As far as choosing the right miner, I got that already. Are you saying the URL line should look something like this though?

Ccminer -a neoscrypt -o http://127.0.0.1:8396/wallet/game.dat -O Simon:Cbkjo8LXz6wBb4p4Ji3QZp3XfVi33DV6F7

I tried the above to no success, also tried removing some of the prefixes to see if that worked, but nope. I'll try the daemon bit next. Let me know if I frigged up that URL line though :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Your use of this site is governed by our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.